предстои ми смяна на въпросната тръба та реших да посъбера малко мнения и съвети за да улесниме работата,мерси предварително
Известие
Collapse
No announcement yet.
смяна на тръба на водната помпа-1.9тд
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от pace Покажи съобщениепредстои ми смяна на въпросната тръба та реших да посъбера малко мнения и съвети за да улесниме работата,мерси предварителноsigpicНЕ ДАМО КОСОВО!
-
Първоначално публикувано от nikola 155 Покажи съобщениеЗдрасти колега!Предполагам че смяната се налага поради силна корозия и запушване или теч.Моя съвет е да си намериш тръба от ИНОКС със същия диаметър и с малко заварки и огъване ще се получи.Операцията е малко по сложна,но така тръбата става практически вечна.Успех!Alfa 155 1.9TD '97EX
Alfa 166 2.4 JTDEX
Alfa 156 2.4 JTD
Comment
-
Сменял съм на 145 1.9 тд.Тръбата излиза откъм ангренажа.Сваля се хидравличната помпа,разхлабва се ремъка от динамото и се сваля.След това водната помпа,където въпросната тръба влиза.Има опръстен накрая,а самата помпа е на конус.Незнам дали съм бил ясен,но като извършиш тези операции ще ти стане ясно.Малко е филм,като сглабяш помпата към тръбата.Успех!
Comment
-
Първоначално публикувано от н.неделчев Покажи съобщениеСменял съм на 145 1.9 тд.Тръбата излиза откъм ангренажа.Сваля се хидравличната помпа,разхлабва се ремъка от динамото и се сваля.След това водната помпа,където въпросната тръба влиза.Има опръстен накрая,а самата помпа е на конус.Незнам дали съм бил ясен,но като извършиш тези операции ще ти стане ясно.Малко е филм,като сглабяш помпата към тръбата.Успех!Alfa 155 1.9TD '97EX
Alfa 166 2.4 JTDEX
Alfa 156 2.4 JTD
Comment
Comment